Prisrčno pozdravljeni pri podjetju Mayer & Geyer!

Vse za vašo neposredno prodajo mleka!

Andreas Geyer    (Foto Furgler)
Andreas Geyer (Foto Furgler)

 

Smo pravi naslov za manjše mlekarne, neposredne prodajalce in vse, ki posegate po sadnih pripravkih, koncentratih sadnih sokov in primerni embalaži!

 

Že več kot desetletje je osnovna filozofija našega družinskega podjetja kombinacija izjemne kakovosti, takojšnje dobave in svetovanja kupcem.

 

Vstopite in dovolite, da se vam predstavimo…

Naš novi prodajni partner v Sloveniji – podjetje MEGAL d.o.o.

Tako bomo še bližje svojim strankam!

Od Slovenije, naše najjužnejše sosede, nas loči le ura vožnje. Ker že več let uspešno in dobro sodelujemo s stranko iz Preddvora, smo prepoznali velik potencial, ki ga premore Slovenija na področju neposredne prodaje. Da bi slednje spodbujali in sooblikovali, smo se odločili za intenzivnejši nastop na slovenskem tržišču.

 

Aprila 2010 nam je uspelo premagati jezikovne prepreke, s tem pa poenostaviti in izboljšati svetovanje, sprejem naročil in razpošiljanje izdelkov našim strankam.

 

Z gospo Majdo Tumpej in njenim podjetjem Megal d.o.o. smo v Sloveniji našli prodajnega partnerja, ki bo tudi v prihodnje skrbel za zadovoljstvo naših strank. Gospa Tumpej vam bo z nasveti in s svojim znanjem z veseljem pomagala.

 

Prosimo vas, da se v prihodnje z naročili, vprašanji in ostalem obrnete neposredno na:

 

MEGAL D.O.O.

gospa Majda Tumpej

Sovretova pot 50

2250 Ptuj

 

Tel.: (00386) 041 / 784097

 

E-Mail: megalsirarstvo@gmail.com

Spletna stran: www.megal.si

 

Želimo vam obilo uspeha na poti neposredne prodaje svojih izdelkov. Zanje vam ponujamo svoje izjemno kakovostne izdelke in zagotavljamo najboljšo oskrbo z njimi.